Tahniah Acu!!

Memang lama sungguh Adra mengemaskini blog kesayangan Adra ini. Kali ini memang Adra betul-betul sibuk. Tapi Alhamdulillah, akhirnya majlis perkahwinan Acu telah berlangsung dengan jayanya.

Penat jangan cakaplah. Mana nak menolong Tok merebus telur, mana nak menolong menyiapkan pelamin, mana nak pasang bunga manggar. Fuh, memang sibuk benarlah Adra. Kalau nak cerita, boleh tahan berjela jadinya. Jadi, seperti biasa, kita buat entri bergambar sahajalah iye, hihi.

Uncle Erol sedang ditemubual oleh Kadi..berdebar barangkali

Uncle Erol sedang ditemubual oleh Kadi..berdebar barangkali

Tokwan sedang mengakadnikahkan Uncle Erol. Tokwan pula yang berdebar waktu ini.

Tokwan sedang mengakadnikahkan Uncle Erol. Tokwan pula yang berdebar waktu ini.

Acu pun sama sibuk nak sarungkan cincin ke Uncle Erol

Acu pun sama sibuk nak sarungkan cincin ke Uncle Erol

Gambar Pelamin di hadapan dewan..cantik kan?

Gambar Pelamin di hadapan dewan..cantik kan?

Mujur Ada sempat layan PSP, takde la bosan sangat sementara nak tunggu pengantin sampai, iye tak?

Mujur Ada sempat layan PSP, takde la bosan sangat sementara nak tunggu pengantin sampai, iye tak?

Kawan lama Daddy sewaktu Darjah 1, merangkap kawan lama Tok juga emak kepada kawan Daddy ni

Kawan lama Daddy sewaktu Darjah 1, merangkap kawan lama Tok juga emak kepada kawan Daddy ni

Tokwan bersama adik-beradiknya dari Singapura

Tokwan bersama adik-beradiknya dari Singapura

Bergambar bersama pengantin pula

Bergambar bersama pengantin pula

Gambar lain bakal menyusul untuk entri berikutnya iye.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s