Reunion Kawan Daddy

Geng Sekelas Daddy

Geng Sekelas Daddy


Hujung minggu sudah bertempat di Selayang Mall, telah berlangsungnya satu majlis bertaraf indie perjumpaan semula kawan sekolah rendah Daddy. Sekali starting entri ni dah serupa keratan akhbar pula.

Lama juga nak kena tunggu Daddy habis bersembang

Lama juga nak kena tunggu Daddy habis bersembang


Majlis ataupun lebih tepat lagi sesi persembangan/pertemuan semula setelah 20 tahun terpisah antara kawan kelas Daddy turut disertai oleh dua orang guru kelas Daddy. Kalau ikut jadual asal, sepatutnya ada juga sesi permainan bowling, tetapi akibat dah terlalu sakan bersembang kerana lama tak berjumpa, sudahnya lebih kepada sesi borak sahajalah. Adra yang tak berapa nak into sangat tentang hal ini, hanya duduk ditepi sahaja bagi memberi peluang untuk Daddy bersembang bersama rakan-rakanya yang telah lama tak bertemu. Nak menyampuk, tak manis pula dipandang orang.

6
Mujur juga, ada antara kawan Daddy itu turut mempunyai anak yang lebih kurang sebaya dengan Adra. Dapat jugalah bersembang tanya khabar. Kitaorang pun tak lama pasal selepas harus bergegas pulang kerana punya urusan lain yang harus Daddy dan Mama uruskan. Eh, apa pasal entri kali ini lebih kepada ayat karangan budak UPSR sahaja?

Sebelum balik, kita layan game ni dulu..hihi

Sebelum balik, kita layan game ni dulu..hihi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s