Kunjungan Perunding Insuran/Takaful Terkemuka

SAMSUNG

Fuh, lama sungguh Adra tidak mengemaskini entri blog. Mood menulis memang hilang entah ke mana. Kalau mood nak ke sekolah pun tak berapa nak ada, inikan pula mood nak menulis..hihi. Kali ini Adra nak kongsikan tentang cerita beberapa minggu sudah. Kisahnya apabila Adra telahpun menerima kunjungan hormat daripada Perunding Insuran/Takaful terkemuka En. Nazim yang juga merupakan bekas seorang Executor, sama seperti Daddy suatu ketika dahulu. Tujuan kunjungan ini lebih bertujuan untuk berkongsi dengan kitaorang tentang mengapa perlunya kita semua mengambil perlindungan, Kad Perubatan misalannya demi masa depan.

Lena sungguh si kecil ini tidur

Lena sungguh si kecil ini tidur

Kehadiran En. Nazim berserta isterinya, Auntie Ila dan puteri sulung mereka, Syaurah disambut dengan lapang dada oleh Daddy & Mama. Adra seronok juga dapat bermain dengan anak kecil ini. Comel sahaja.  Baby comel ini juga sempat melelapkan mata sementara menantikan Uncle Nazim selesai menerangkan produknya.

Akhirnya, Mama pun bersetuju untuk menjadikan Uncle Nazim sebagai Ejen untuk produk perlindungan yang dilanggan. Untuk Adra, Mama dah lama langgan sewaktu Adra masih kecil lagi. Merasa jugalah elaun masuk wad dulu kala..hihi. Jadi, buat anda di luar sana yang memerlukan khidmat nasihat berkenaan perlindungan / kad perubatan, sila hubungi Uncle Nazim ini di talian 019-7758381. Insya Allah, setakat ini menurut kata Daddy, Uncle Nazim ini memang jenis yang rajin menjaga pelanggan. Moga Uncle Nazim terus maju jaya.

Gaya bapa mithali kan..

Gaya bapa mithali kan..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s